Efterforskning i udlandet

Vi løser jævnligt opgaver i udlandet. Primært opgaver indenfor skygning, opsporing af personer og afdækning af utroskab. Hvis du ønsker at vide om din partner har en affære på forretningsrejsen kan vi rejse med, checke ind på samme hotel som din partner og diskret skygge vedkommende.

Skygningen kan f.eks. afdække hvem din partner holder møde med, spiser sammen med, går ud med og om vedkommende går alene i seng om aftenen eller ej.

Vores detektiver er meget erfarne, og vil ikke blive opdaget. Billede dokumentation af vigtige hændelser vil blive fremsendt pr. mail sammen med rapporten.

Vi benytter os ikke af lokale detektiver i det pågældende land. Alle opgaver løses kun af vores egne medarbejdere. Det er lidt dyrere at hyre et dansk detektivbureau til en opgave i udlandet men til gengæld får du høj dansk kvalitet, bedre rettigheder og garanti for ikke at blive snydt.

Da en udlandsopgave er noget dyrere, fordi der er udgifter i forbindelse med fly og hotel, kan vi tilbyde en rabat på op til 17% på timeprisen, såfremt opgaven er på minimum 25 timer.

Tlf: 50 44 13 63
Mail: POST@PRIVATDETEKTIVERNE.DK

PRIVATDETEKTIVERNE APS | KRATBJERG 201 | 3480 FREDENSBORG | TLF: 50 44 13 63 | POST@PRIVATDETEKTIVERNE.DK | CVR 35809384