Anlæg med kamerasensorer der registrerer ulovlig indtrængen i privat bolig

Vi sælger og udlejer et alarmanlæg som registrerer og fotograferer ulovlig indtrængen.

Anlægget fungerer på samme måde som en tyverialarm, du slår anlægget til når du forlader boligen, og slår det fra igen med en kode når du kommer hjem igen.

Hvis nogen låser sig ind i dit hjem imens du er væk vil anlæggets sensorer tage billeder af vedkommende og sende billederne til din mobiltelefon. Billederne åbnes via en app, som vi hjælper med at installere på din telefon.

Du kan se dato og tidspunkt for hvornår billederne er taget i appen.

Kameraet i sensoren har infrarød belysning, som kan tage sort/hvid billederne i mørke. Der tages 3 billeder når der registreres bevægelse. Herefter holder sensoren en pause på 5 minutter og tager så 3 billeder igen. Vi anbefaler
derfor at sensoren anbringes ved hoveddøren, og hvis der er flere døre i boligen at der opsættes sensorer ved alle døre. Kameraet kan tage billeder med en afstand på 6 meter.

Ved indtrængen kan du vælge om der skal aktiveres en sirene, eller om anlægget skal være lydløst.

Når du forlader din bolig går der 4 minutter før anlæggets kamerasensorer er aktive og begynder at tage billeder.

Priser:

Anlægget lejes i 12 måneder for: 13.500 kr. incl. montering og opsætning.
Efter 12 måneders leje kan kunden købe anlægget for 4.700,00 kr. Efter køb er der 2 års garanti.
Hvis kunden ikke ønsker at købe anlægget efter 12 måneders leje tager vi det ned igen gratis. Bemærk at der efterlades huller i væggen efter nedtagningen.

Prisen for anlægget er incl. 1 kamerasensor, ønsker du flere kamerasensorer er prisen pr. stk.: 2.450,00 kr. (incl. montering). Batteriskift 1 gang om året: 1.500,00 kr.

Under lejeperioden er der gratis telefonsupport (tlf. 50 44 13 63), ved køb er der 3 måneders gratis telefonsupport med i købet.

Anlægget forudbetales inden montering.

Kontaktoplysninger:
Tlf. 50 44 13 63
E-mail: post@privatdetektiverne.dk